Thursday, 5 July 2012

HARI INI.TODAY.ehh.actually semalam.

Assalamualaikum wbt.
moshi moshi :D hi all! em. jam laptop 2.20am. ohhhh. tak boleh tido T.T huhu. sebab dah tido pukul 10.30 sampai 12.30 tadi. hee. hari ni sangat penat sebab pergi Sungai Petani (port biase lah tu) tengok The Amazing SpiderMan! seriously. cerita ni way cooler than before. hero lebih handsome heroin lebih cantik and of course tak slow macam before! less drama more action and sometimes it can be hilarious too :D hihi. Sorry to say, Andrew Garfield plays better spiderman than Tobey McGuire! hihiks. marah kang pelakon pelakon ni. sepatutnya director dia yang aku kutuk. ahahah. eh, tapi tadi ramai yang tak tengok part last sekali. semua expect cerita da habis, so sikit je la yang tengok part last. aku pun kira lucky dapat tengok sebab time tu memang nak keluar dah. hah! lucky us! em em em tadi, keluar pukul 11.30am sampai 9.30pm. hihiks. tapi tak banyak duit pon yang keluar. semua sponsor. haha. well, tak expect jumpa Fareha, ex-roommate aku kat matrics dulu. sekarang tengah buat  foundation in law dekat uitm merbok. hihi. tapi tak boleh lepak lame sebab time tu dah pukul 6lebih. tak solat asar lagi. lepas tu pegi makan bagai tu yang sampai rumah lambat tu. tired but it worth! Hee. kepada siapa siapa yang nak tengok spiderman. hell yeah! silakan. best. haha. tapi tadi actually, confused nak tengok vampire hunter or spiderman. sebab aku vamps big fan! big time! haha.
The Amazing SpiderMan

Andrew Garfield vs Tobey McGuire

wawa and me *bukan gambar tadi, gambar sabtu lepas. haha!
yeahhh. sebenarnya, aku selalu je tidoo lambat. macam macam aku buat, texting with mr tiang lampu (ngeh ngeh, gelak gatal), layan late night movies, download lagu, apa lagi. decorating, sewing. wait! apa? jai menjahit. kelakarkan. hell yeah. betul la. aku menjahit. aku jahit bantal hello kitty. haha. tapi tak siap lagi. tapi aku dah siap jahit sarung bantal square. hihi. aku jahit pakai tangan tahu. takde machine machine ke robot robot ke. haha. next entry aku tayang hasil kerja handmade aku yang tak seberapa. first try kan. haha. kau ada? okayhh. till next post bebehh.
Asslamualaikum wbt :)

3 comments:

  1. i nk tgk spiderman jgk! ari ahad ni. hehe. vampire tu dh tgk. seyes bestttt! u must watch. and, wahh wawa. rindu ;)

    ReplyDelete
  2. atooiiiii jeles seyhhh saya nk tgok gak spidermann.. dan yerhh saya nampak wawa di situuu huhu.. hero spiderman betukarr wooo

    ReplyDelete
  3. hihi. unnie, nanti i nak tengok vampire hunter. tataw la bila. haha.

    hani, it was supposed to be us yang tengok hang out together. :((((((

    ReplyDelete