Sunday, 11 November 2012

University

Assalamualaikum wbt
hi hi alll. yeahh. dah lama tak hapedate blog. dah berhabuk bagaiii dengan spider. wait. spider? spiderman? andrew garfield? okay. stop it. merepeksss.

em em. tatau nak cerita apa? yeah. ada, AKU TAKNAK JADI TYPICAL ARCHI STUDENT! tahu apa makna? taknak lah bajet course tu paling susah, tak tidur malam, tak sempat nak make up ke, takde life ke, tak sempat makan ke. wey. its bullshitzzz. aku sempat je keluar tgk wayang cerita best2, shopping, sempat je pakai bedak pegi kelas, siap iron baju lagi tauuu, and sempat je nak enjoy life macam bebudak university lain k. kalau korang dengar cerita bebudak archi yang gebang pasal lifeless, again. its bullshitzzzzz!

sebenarnya kita kena pandai manage masa kita. kalau tak, memang tak sempat lah nak buat semua tu kan. yeahh. so, sorry lah kepada budak archi lain yang semangat terlebih sikit tu. haah. memang betullah kena focus sebab ni masa depan kita, tapi jangan terlalu taksub sangat nak duduk studio sampai nak tidur lagi kat studio tu and takde life. APAKAH? haha. yeah. lain orang lain pendapat. ini pendapat aku lah since i live my life 'that' way.

yeah yeah. sila tepuk tangan sebab cerita dah habisss. see yaa :P
tatatititutu.

No comments:

Post a Comment